Krimi Správy

Dráma v prievidzskej firme: Zlodej zbil zamestnanca tyčou, potom miesto podpálil

Podľa policajných informácií prekvapil lupiča zamestnanec, ktorý vošiel do kancelárie. Vtedy sa začali diať veci.

Ilustračný obrázok k článku Dráma v prievidzskej firme: Zlodej zbil zamestnanca tyčou, potom miesto podpálil
Zdroj: TASR

V jednej z firiem na Košovskej ceste v Prievidzi doposiaľ neznámy páchateľ napadol v stredu (16.8.) ráno jej zamestnanca, v kancelárii následne spôsobil aj požiar. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie za zločin ublíženia na zdraví v súbehu s prečinmi poškodzovania cudzej veci a krádeže, potvrdila dnes pre TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

,,Doposiaľ neznámy páchateľ sa v čase do 6.30 h vlámal do kancelárie spoločnosti na Košovskej ceste. Asi o 6.30 h vošiel do tejto kancelárie 60-ročný muž, ktorého napadol tak, že ho niekoľkokrát udrel do hlavy železnou tyčou, následne polial priestory kancelárie aj časť tela poškodeného neznámou látkou, nezisteným spôsobom túto látku zapálil a z miesta ušiel oknom," opísala Antalová.

Páchateľ podľa nej spôsobil napadnutému mužovi zranenia s predpokladanou dobou liečenia tri mesiace. ,,Spoločnostiam so sídlom na Košovskej ceste spôsobil poškodením kancelárskych priestorov a budovy škodu vo výške najmenej 266 eur, škodu spôsobil aj odcudzením doposiaľ nezistených vecí," ozrejmila. Po páchateľovi tohto skutku polícia intenzívne pátra, dodala trenčianska krajská policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM