Rôzne

Dojímavé gesto študentov z Prievidze: Zbierkou pomohli obetiam výbuchu v Prešove

Žiaci Obchodnej akadémie v Prievidzi finančne pomohli ľuďom, ktorých zasiahol vlaňajší decembrový výbuch bytového domu v Prešove na Sídlisku III.

Ilustračný obrázok k článku Dojímavé gesto študentov z Prievidze: Zbierkou pomohli obetiam výbuchu v Prešove
3
Galéria
Zdroj: OA Prievidza

Financie vyzbierali počas vianočného volejbalového turnaja O pohár riaditeľa OA PD. Informoval o tom riaditeľ OA v Prievidzi Ivan Kadlečík.

Zbierka pre Prešov

„Kalendárny rok v OA v Prievidzi každoročne končí vianočný volejbalový turnaj. Bolo tomu tak aj vlani. Turnaj bol úspešný, víťazi sú známi, ceny a putovný pohár odovzdaný.“

„Ku koncu minulého roka bol ale turnaj iný. Žiaci 4.B triedy pripravili ako súčasť turnaja zbierku Ľudia z OA PD pre ľudí z Prešova,“ priblížil Kadlečík.

Účastníci turnaja si podľa neho mohli dať počas akcie vianočný punč, koláčik, ktorý upiekli žiaci, či si zobrať ručne vyrobenú vianočnú ozdobu.

Vyzbierali 255 eur

„Dobrovoľný príspevok vhodili do pripraveného boxu. Počas akcie žiaci vyzbierali 255 eur a tieto následne vložili na transparentný prešovský účet,“ dodal.

Zábery k téme nájdete v priloženej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Pomoc pre Prešov prišla aj z Prievidze: Študenti zorganizovali zbierku
3
Galéria
Zdroj: OA Prievidza
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM