Iné športy

Ďalšie body doma: Volejbalisti vrátili Nitranom požičané!

V 8. kole mužskej volejbalovej extraligy domáci Prievidžania privítali na svojej palubovke súpera z 1. kola. Nitranom tak mali šancu odplatiť, čo do najväčšej možnej miery využili a vyhrali cenné body.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie body doma: Volejbalisti vrátili Nitranom požičané!
Zdroj: Dnes24.sk

VK Prievidza – VK Ekonóm SPU Nitra 3:1 (-25, 14, 14, 14)
Zostava PD: Michalec, Sládeček, Hrušík, Šimko, Pinerua, Povrazník, libero Hraňo + Varga
Rozhodvali: Hnát F., Hodoň D.,750 divákov

Stretnutie začínalo prirátavaním bodov len zo zlých podaní až do vyrovnaného stavu 10:10, až následne na to sa začal „hrať volejbal“. lo bodmi len po zlom podaní na oboch stranách. To trvalo do stavu 10:10, až potom sa začal hrať volejbal. Domáci veľmi chceli, ale nedarilo sa im rozbehnúť sa. Hostia kazili menej a v závere mali náskok už tri body. Kapitán Ivan Povrazník podaním s Kervinom Pineruom na sieti mali najväčšiu zásluhu, že Prievidza vyrovnala, ale Nitra predsa len set dotiahla k víťazstvu.

Zvyšné tri sety boli rovnaké výsledkom a aj priebehom, avšak oproti prvému setu, tentokrát v prospech domáceho tímu. Prievidza výborne podávala, blokovala a aj s novým nahrávačom Michalom Sládečkom útočila. Ak sa dostali hostia do útoku, často skončili na blokoch domácich. Výborný výkon znovu predviedol Kervin Pinerua, ale celý tím hral aktívne a zaslúžene vyhral.

text: I. Mackovič foto: Tibor Meliš

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM