Monika Földešiová Iné športy

Ďalší klubový úspech džudistov: Majstrovstiev Euroregiónu Beskydy si priniesli bronz

Uplynulý víkend cestovala 16-členná výprava TJ SOKOL Prievidza do Českej republiky do Dobrej pri Frýdku Místku na turnaj Majstrovstvá Euroregiónu Beskydy v jude. Turnaja sa zúčastnilo 280 pretekárov z 29 oddielov juda.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší klubový úspech džudistov: Majstrovstiev Euroregiónu Beskydy si priniesli bronz
Zdroj: Dnes24.sk

Ako jediný slovenský zástupca sme si počíňali výborne, keď sa až 15 pretekárov dokázalo postaviť na stupienok víťazov. Chlapci a dievčatá zápasili v kategóriách mini, mladších a starších žiakov a žiačok. Celková bilancia znie 3× 1. Miesto, 2× 2. Miesto a 10 × 3. Miesto. Môžem povedať, že niektorí mali aj naviac než len na bronz a po zbytočných chybách obsadili v uvodzovkách len bronzovú priečku. Myslím, že môžem byť spokojný aj keď je tu ešte obrovský priestor na zlepšenie. V neposlednom rade ma teší fakt, že v bodovom hodnotení 29 zúčastnených klubov si džudisti TJ SOKOL Prievidza odnášali domov pohár za celkové 3. Miesto a tak znovu dokázali, že klubu a mestu Prievidza robia len dobré meno. Všetkým pretekárom gratulujem a poďakovanie patrí rodičom za dopravu a podporu svojich ratolestí. Tu sú výsledky našich:

Poradie klubov:
1.miesto SKP Ostrava
2.miesto Baník Ostrava
3.miesto TJ SOKOL Prievidza
4.miesto Femax Hranice
5.miesto Slezan Opava

Výsledky jednotlivcov:
1.miesto:Jaroslav PÍŠ, Júlia ŠVECOVÁ, Adam KIEPEŠ
2.miesto:Matúš KLOPAN, Laura SÝKOROVÁ
3.miesto:Matúš OLLER, Danko DIKO, Nicolas HOMOLA, Matúš MATIAŠ, Miloš OLLER, Viktor KOŠŤÁL, Adam MJARTAN, Denis ŠKULTÉTY, Dominika HUMAJOVÁ, Veronika HUMAJOVÁ

zdroj, foto: TJ SOKOL Prievidza

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM