Katarína Vlčková Kultúra

Čo s načatým víkendom? Inšpirujte sa našim výberom podujatí

Ani tento víkend sa nemusíte nudiť! Vyrazte za kultúrou alebo športom a načerpajte novú energiu. Voľný čas môžete stráviť aj podľa našej ponuky.

Ilustračný obrázok k článku Čo s načatým víkendom? Inšpirujte sa našim výberom podujatí
Zdroj: TASR

Večer amatérskych umelcov

Už túto sobotu o 17:00 v Art pointe môžete zhliadnuť výstavu amaterských umelcov. Výstava bude obohatená o hudobné vystúpenie Surucucu, Zuzany Kráľovej a Karola Kompasa, Miroslavy Rosákovej a Barbory Milukovej. Na klavír zahrá Martin Straka. Nebude chýbať ani poézia v podaní autorských básní Radovana Bezáka a Hany Launerovej. Večer amatérskych umelcov bude zaručene príjemným umeleckým zážitkom.

Bažant kinematograf

Už v nedeľu začína obľúbený Bažant kinematograf a filmové pochúťky pod holým nebom na Námestí slobody. Všetky filmy začínajú o 21:00. Doneste si deku a vychutnajte si filmy ako Okresný prepor, Kandidát, Tigre v meste a eŠteBák. V nedeľu odštartuje toto podujatie filmom Okresný prepor. Viac si prečítajte tu: Bažant Kinematograf aj toto leto zavíta do Prievidze: Na aké filmy sa môžeme tešiť? Nenechajte si újsť tieto filmy a ešte k tomu zadarmo.

Futbalové zápasy

Už v sobotu začínajú svoje prvé kolá futbalové kluby z nášho okresu. OFK Baník Lehota pod Vtáčnikom, TJ Družstevník Koš a mnoho iných. Celý rozpis zápasov si pozrite tu: Futbalové súťaže sa prebúdzajú: Toto je rozpis prvých kôl v nižších ligách. Športu zdar!:)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM