Katarína Vlčková Krimi

Čestnosť ešte v Prievidzi nevymrela: Poctivý nálezca vrátil značný obnos peňazí!

Ako by ste sa cítli, keby ste si uvedomili, že ste zabudli peniaze v bankomate? Jeden Prievidžan to zažil a určite mu nebolo všetko jedno. Na jeho šťastie však situácia dopadla tak, ako by v dnešnej dobe už takmer nikto nečakal...

Ilustračný obrázok k článku Čestnosť ešte v Prievidzi nevymrela: Poctivý nálezca vrátil značný obnos peňazí!
Zdroj: Webnoviny.sk

Pravdepodobne roztržitý Prievidžan zrejme na deň, keď stratil peniaze, nikdy nezabudne. Z bankomatu si síce dosť veľkú hotovosť vybral, no odišiel bez nej. Poctivci však v našom meste zrejme ešte nevymreli. Bez jedného takého by mal zábudlivý obyvateľ hlavu v smútku. „Pracovníčka novinového stánku oznámila, že jej do predajne neznámy muž priniesol peniaze, ktoré si niekto zabudol v bankomate,“ povedal náčelník Mestskej polície v Prievidzi, Ľubomír Pomajbo.

„Hliadka od nej prevzala hotovosť vo výške 450 eur, ktoré boli zatiaľ uložené na polícii,“ vysvetlil. Netrvalo dlho a objavil sa zábudlivec. „Za hodinu si peniaze prišiel prevziať ich majiteľ. Chvíľa nepozornosti pri bankomate neskončila stratou peňazí len vďaka poctivému nálezcovi, ktorý sa ponáhľal a neuviedol ani svoje meno,“ dodal Pomajbo.

Foto. ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM