Krimi

Bez svetiel a navyše na mol: Žena (41) sa zrejme base nevyhne

Policajti na Moyzesovej ulici zastavili a skontrolovali vozidlo Hyundai, ktoré riadila 41- ročná vodička z okr. Mala vraj namierené do susednej obce.

Ilustračný obrázok k článku Bez svetiel a navyše na mol: Žena (41) sa zrejme base nevyhne
3
Galéria

Vodička, podľa správy polície, jazdila bez predpísaného osvetlenia. To však neboo všetko. Počas cestnej kontroly policajti spozorovali, že vodička javí známky požitia alkoholu.

Alkotest ukázal hodnotu 0,94 mg/l, čo predstavuje 1,96 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška ukázala ešte vyššiu hodnotu, a to 1,04 mg/l, čo predstavuje 2,17 promile alkoholu. Policajti vodičke ďalšiu jazdu zakázali a v zmysle zákona ju obmedzili na osobnej slobode,“ informujú policajti na sociálnej sieti.

41-ročnú vodičku po vytriezvení neminulo obvinenie z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Za tento trestný čin je trestná sadzba v zmysle zákona až jeden rok odňatia slobody. O jej treste rozhodol Okresný súd v Bánovciach nad Bebravou.

Nakoľko sa neustále presviedčame o tom, že kontroly na zisťovanie požitia alkoholu, či iných omamných látok majú opodstatnenie, budeme v obdobných kontrolách pokračovať aj naďalej,“ dodávajú bánoveckí policajti.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj policajné zábery z prípadu.

Vodička (41) si poriadne zavarila: Bez svetiel a navyše na mol!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM