Katarína Vlčková Kultúra

AKTUALIZOVANÝ PREHĽAD podujatí na víkend: Kam za zábavou?

Ani tento víkend sa nemusíte nudiť! Vyrazte za zážitkami a načerpajte novú energiu. Voľný čas môžete stráviť aj podľa našej ponuky. Oddych začína už dnes...

Ilustračný obrázok k článku AKTUALIZOVANÝ PREHĽAD podujatí na víkend: Kam za zábavou?
Zdroj: Webnoviny.sk

Annabál

V sobotu 26. júla vás roztancuje skupina Forever Music Band na Annabále. Tanečná zábava bude pod holým nebom vo svetle lampiónov. Pripravené bude aj občerstvenie. Podujatie začína o 19:00 priamo na Námestí slobody.

Cigeľská kosa

RKC-čko v Prievidzi organizuje už 4. ročník súťaže v kosení ručnou kosou. Podujatie sa bude konať v Cigli na Sebedražských lúkach. Začiatok je naplánovaný na 9:30 a program potrvá do 21:00. Viac o podujatí si prečítajte tu: Kosiť ručnou kosou v dnešnej dobe? V tejto dedine pri Prievidzi z toho spravili súťaž.

Majstrovstvá Slovenska v minigolfe

Na letisku Prievidza sa od dnes 25.7. od 12:00 do 16:00 koná turnaj hráčov v minigolfe mužov a žien. Nové ihrisko Aerogolfu bude svedkom napätých situácií. Majstrovstvá potrvajú až do nedele 27.7. od 12:00 do 16:00.

4. deň…„Spojitosť, súlad“

Dvanásť dňový umelecko – workshopový multižánrový festival pokračuje zajtra 26.7. o 17:00 v priestoroch Priwidya (Bývalá ZŠ Sama CHalupku II.).

Vrámci festivalu sa predstaví Jana Nemešová – talentovaná, zdravotne postihnutá výtvarníčka z Nových Zámkov. Výstava ponesie názov Mojím srdcom maľované.

Taktiež si nenechajte ujsť prezentáciu básní slovenského spisovateľa so pseudonymom Ivan Monte Christo v podaní Soni Molnárovej z Handlovej. Nebude chýbať relaxačná hudba s EREMITOM – hudobníkom Henrichom Pilchom a relaxačné masáže s masérom Jaroslavom Čiakym z Prievidze a jeho hosťami. Deň zakončí beseda o spojitosti relaxu a umenia s kurátorkou umenia Gabrielou Mikulášovou z Prievidze.

Rezervácie na t. čísle: 0918 889 320.

Baníkfans 1919

V sobotu 26.7. sa odohrá prvé kolo slovenského pohára medzi Junior Kanianka a FC Baník Horná Nitra. Na zápas sa môžete pohodlne odviesť fanbusom, ktorý štartuje o 16:00 od futbalového štadiónu v Prievidzi. Cena funbusu je 1 euro.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM