Martin Valenta Rôzne

Aktivity rezortu životného prostredia k Svetovému dňu vody aj v Prievidzi

Oslavu Svetového dňa vody určenú pre širokú verejnosť už Ministerstvo životného prostredia SR zorganizovalo. V sobotu sa pri pohári čistej vody stretli stovky mladších i starších návštevníkov v jednom z nákupných centier Bratislavy, kde si spoločne z

Veľkej obľube a záujmu zo strany verejnosti sa tešia tzv. „Dni otvorených dverí“, v rámci ktorých niektoré inštitúcie rezortu sprístupňujú svoje pracoviská deťom i dospelým.
Túto tradíciu už niekoľko rokov „pestuje“ Slovenský hydrometeorologický ústav. Návštevníkov čaká prehliadka pracovísk, vrátane ukážok odborného výkladu so zameraním na meteorológiu, klimatológiu, hydrológiu a monitorovanie kvality ovzdušia a vody, a to: – v strediskách v Banskej Bystrici, v Košiciach, v Žiline a v aerologickej stanici Poprad Gánovce v piatok, 26. 3. 2010 v čase od 09.00 do 16.00 h; – na pracoviskách v Bratislave na Kolibe, na meteorologických staniciach a observatóriách v Dudinciach, Hurbanove, Jaslovských Bohuniciach, v Lieseku, v Stropkove – Tisinci, v Telgárte, v Trebišove – Milhostove a tiež na letiskách v Kamenici nad Cirochou, v Nitre – Janíkovciach a v Prievidzi v sobotu 27. 3. 2010 v čase od 10.00 do 15.00 h.

Upozornenie: TASR zverejňuje vyhlásenia, stanoviská, oznámenia v pôvodnom znení, dodanom zadávateľom, bez redakčnej úpravy. V zmysle § 5, ods. 2 zákona č. 167/2008 Z. z. o periodickej tlači a agentúrnom spravodajstve TASR nezodpovedá za obsah týchto informácií. Zverejňovanie vyhlásení, stanovísk a oznámení orgánov verejnej moci vykonáva TASR v zmysle § 3, ods. 5 zákona č. 385/2008 Z. z. o Tlačovej agentúre Slovenskej republiky ako službu vo verejnom záujme.

zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM