Katarína Vlčková Krimi

Agresívny Vlado (58) sa vyhrážal sestre (54) smrťou: Do obývačky hodil molotova!

Rodinu si nevyberáme. O tom sa presvedčila aj žena (54), ktorej sa podľa mužov zákona opakovane vyhrážal jej brat Vlado (58). Agresívny muž svoje vyčíňanie zakončil hodením zapálenej fľaše s riedidlom do obývačky, v ktorej sa jeho sestra nachádzala.

Ilustračný obrázok k článku Agresívny Vlado (58) sa vyhrážal sestre (54) smrťou: Do obývačky hodil molotova!
Zdroj: Webnoviny.sk

58-ročného Vladimíra z okresu Bánovce nad Bebravou polícia obvinila z nebezpečného vyhrážania a zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu.

„Obvinený sa vo štvrtok pred obedom v kuchyni spoločného rodinného domu vyhrážal zabitím svojej 54-ročnej sestre. Nakoľko bol Vladimír v minulosti trestne stíhaný práve za obdobné konanie, tak poškodená mala vážne obavy o svoj život a zdravie. Pred svojim bratom sa schovala a zamkla do špajze,“ opísala situáciu krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Žena zo špajze vyšla, až keď jej brat odišiel z kuchyne. Tým sa to však neskončilo. „V ten istý deň Vladimír pokračoval vo vyhrážkach opäť. Večer, keď bola jeho sestra v obývačke so svojim priateľom, tak sa Vladimír dobíjal za nimi. Keď mu otvorili dvere na obývačke, tak Vladimír do miestnosti hodil zapálenú fľašu s riedidlom s komentárom, aby obaja zdochli. Po dopade fľaše na zem začal horieť koberec. Poškodení požiar rýchlo uhasili a našťastie okrem šoku neutrpeli žiadne zranenia,“ povedala Antalová.

Ako ďalej pokračovala, vyšetrovateľ už spracoval podnet na vzatie do väzby obvineného Vladimíra. „Agresívnemu mužovi, v prípade ak mu na súde bude preukázaná vina z uvedených skutok, hrozí trest odňatia slobody na päť až dvanásť rokov,“ dodala hovorkyňa k prípadu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM