Tlačové správy

Žiarčania, spravte si fotku v novom Citroëne a hrajte o ceny od Petra Sagana

Nový Citroën C3 treba jednoducho vidieť. A vyskúšať. Len tento víkend tak môžete urobiť práve u predajcu v Žiari nad Hronom, a navyše sa zapojiť do súťaže a hrať o majstrovské ceny od Petra Sagana.

Ilustračný obrázok k článku Žiarčania, spravte si fotku v novom Citroëne a hrajte o ceny od Petra Sagana
Zdroj: Citroën

Príďte na jedinečné dni C3 a objavte nový Citroën C3 so slovenským rodokmeňom už 25.-26. novembra u predajcu Citroën v Žiari nad Hronom.

Jedinečný ako vy!

S novým Citroën C3, s trendovým a optimistickým dizajnom, máte na výber 36 farebných kombinácií, ochranné prvky Airbump a unikátnu technológiu ConnectedCAM Citroën. Ide o zabudovanú full HD kameru, ktorá umožňuje vyhotoviť fotky alebo videá z vašich ciest a tie okamžite zdieľať na sociálnych sieťach, alebo posielať mailom.

Odskúšajte si aj vy technológiu ConnectedCAM Citroën, vyhotovte si počas dni C3 fotku s celou rodinnou a vyhrajte! Hrať sa bude o nový C3 na víkend s plnou nádržou, exkluzívnu VIP prehliadku trnavského rodiska nového Citroënu C3 a ďalšie majstrovské ceny od Petra Sagana a značky Citroën.

Vyberte si aj vy tú vašu C3, otestujte ju a exkluzívne môžete len teraz získať novú C3 za cenu starej! Okrem toho sú pre vás pripravené aj ďalšie novinky, napríklad Citroën Spacetorer s miestom až pre 8cestujúcich, alebo skladové vozidla za najlepšie ceny.

Príďte s celou rodinou a strávte príjemný čas plný hier a darčekov pre všetky deti!

Viac u predajcu Harmónia, s.r.o., Priemyselná 554/37, Žiar nad Hronom, alebo na www.citroen.sk

Otváracia doba
Piatok 25.11.2016 od 14h. do 17h.
Sobota 26.11.2016 od 9h do 16h.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Citroën
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM