Zuzana Vajayová Rôzne

Vyhrajte lístky na filmový festival Jeden svet!

Festival dokumentárnych filmov Jeden svet prináša podnetné filmy, zaujímavých hostí a výstavy fotografií aj karikatúr. Nechajte sa zatiahnuť do príbehov z celého sveta od 12. do 17. marca v Dome kultúry v Prievidzi – spolu 31 filmov za 5 dní!

Kde inde sa máte možnosť dozvedieť, ako je to s krvavými minerálmi z Konga v našich mobiloch? Alebo ako sa žije vysokoškolákovi s Downovým syndrómom? Nezabudneme ani na politických väzňov v tiesnivej Severnej Kórei či Barme alebo postavenie Rómov na Slovensku.

V spolupráci s partnermi, ktorým touto cestou ďakujeme, vám ponúkame možnosť vyhrať dve permanentky na celý festival. Stačí odpovedať na nasledujúcu otázku a poslať ju e-mailom na adresu jedensvet@prievidza.net. Ponáhľajte sa, permanentky získa len desať najrýchlejších odpovedí!

Súťažná otázka znie (odporúčame zablúdiť na stránku festivalu www.jedensvet.prievidza.net): Ako sa volá hlavný hrdina filmu Chcem to skúsiť?

Na filmový festival Jeden svet v Prievidzi vás pozývame od 12. do 17. marca 2012 do Domu kultúry v Prievidzi. Program a viac informácií nájdete na www.jedensvet.prievidza.net .

Festival Jeden svet v Prievidzi organizuje občianske združenie Berkat v spolupráci s Človekom v ohrození a KaSS Prievidza. Záštitu nad festivalom prevzala primátorka mesta JUDr. Katarína Macháčková.

Organizátori touto cestou ďakujú všetkým partnerom a podporovateľom za priazeň! Vďaka tejto podpore ide výťažok z festivalu na účely verejnej zbierky Berkat pomáha.

Filmovy festival Jeden svet
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM