Martin Valenta Kultúra

Vyhraj lístky na koncert Lavagance v Elemente

Skupina Lavagance sa chystá na česko-slovenské turné. Lavagance Transformation Tour štartuje 5. novembra v Žďári nad Sázavou a pokračuje ďalšími koncertmi vo vybraných českých a slovenských mestách.

Okrem doteraz vydaných skladieb Lavagance predstavia aj novinky z pripravovaného albumu, ktorý vyjde na jeseň budúceho roka. Šou bude navyše doplnená o filmovú projekciu a exkluzívne premietanie nového videoklipu ku skladbe Young, talented and gone. Videoklip budú počas turné môcť vidieť jedine návštevníci koncertov. Hosťami koncertnej šnúry budú banskobystrickí Plastic Swans.

V spolupráci s Element Music Club sme pre Vás pripravili súťaž o 4 lístky na koncert v Prievidzi, ktorý sa koná 12.11.2010 v piatok v Element Music Club o 9 pm. Stačí ak odpoviete na otázku, koľko koncertov odohrá kapela Lavagance v rámci svojho turné Lavagance Transformation Tour. Odpoveď hľadajte na http://www.myspace.com/lavagance Odpovede posielajte najneskôr do 11.11.2010 na valenta@global24.sk, (valenta@global24.sk) a jeden z Vás môže vyhrať lístky pre celú partiu. Tak neváhajte, a súťažte.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM