Daniel Palacka Kultúra

Všetko je niekde...v magickej kráse: Pozrite, aké netradičné veci zažijete na tomto podujatí!

Regionálne kultúrne centrum v Prievidzi v spolupráci s umelcami z Musicum Ad Libitum a Priwidya Project pripravilo pre návštevníkov multižánrové podujatie Všetko je niekde...v magickej kráse. Príďte si pozrieť tento pestrý, netradičný program .bude

Ilustračný obrázok k článku Všetko je niekde...v magickej kráse: Pozrite, aké netradičné veci zažijete na tomto podujatí!
Zdroj: TASR

Vystúpenia speváčok, recitáciu, prezentáciu diel výtvarníkov, ukážky líčenia či veštenie ponúkne umelecký program pod názvom Všetko je niekde…v magickej kráse. Multižánrové podujatie sa bude konať 20. novembra v sále Regionálneho kultúrneho centra (RKC) v Prievidzi a pripravilo ho RKC v spolupráci s umelcami z Musicum Ad Libitum a Priwidya Project informovala Jana Hvojniková z RKC v Prievidzi.

Na návštevníkov čaká vystúpenie Andrey Mokrej a Gabriely Mikulášovej s hosťami, prezentácia zbierky básní Mokrej v podaní Soni Molnárovej z Handlovej, ako i prezentácie umeleckých diel slovenského výtvarníka Štefana Mlicha zo Žiliny a výtvarníčky Kataríny Vlčkovej z Turčianskych Teplíc.

Program ponúkne tiež videoprezentáciu umeleckého líčenia Mokrej a zakončí ho pozitívne veštenie od Alexandry, veštice z regiónu hornej Nitry. Začiatok podujatia je naplánovaný na 18.00 h.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM