Katarína Vlčková Šport

Volejbalisti Prievidze sa tešia z postupu: Aj v druhom zápase série to spočítali Komárnu

Medzi našimi volejbalistami a Komárňancami to v druhom zápase série iskrilo. V očakávanej odvete o 5. – 8. miesto opäť viedli 3:0.

Ilustračný obrázok k článku Volejbalisti Prievidze sa tešia z postupu: Aj v druhom zápase série to spočítali Komárnu
Foto: Katarína Vlčková

Minulý zápas Komárno hostilo Prievidzu. Tento raz domáci privítali volejbalistov Spartak Komárno za účasti 300 divákov.

V prvom sete to vyzeralo ako déjá vu z Komárna, v ktorom boli sily oboch tímov vyrovnané. Naši volejbalisti však v ostatných setoch potvrdili svoju pripravenosť a pred Spartak Komárno boli o krok vpred. Podľa Igora Mackoviča z VK Prievidza získali naši z podania priamo 7 bodov a súpera zablokovali celkovo jedenásťkrát.

Prievidžania sa môžu tešiť z výsledku stavu série 2:0. Teší sa aj tréner Prievidžanov Ivan Hiadlovský. „Odohrali sme hlavne druhý a tretí set veľmi kvalitne. Som rád, že body sme získavali hlavne vlastným pričinením a dominovali každou činnosťou. Som spokojný, že sme sa dostali do súboja o piate miesto a určite potešili aj divákov,“ povedal.

Tréner Komárňancov však neskrýval svoje sklamanie. „Podali sme slabý výkon, okrem prvého setu, tam sme sa snažili do 16, ale potom vo všetkých činnostiach sme boli o veľa slabší ako súper, ktorý jednoznačne a zaslúžene vyhral,“ dodal.

VK Prievidza: Sládeček 4, Pinerua 20, Michalec 5, Šimko 6, Kubš 10, Hrušík 6, libero Varga (Valent 1, Povrazník 1, Frajt 1, Mendel 1). Tréner: Tréner: I. Hiadlovský.
VK Komárno: J. Tomášik 2, Demeter 8, Demčák 4, P. Šmahel 1, M. Patúc 9, Czápa 2, liberá M. Čech a S. Németh (Vavřinec 0, Zápala 0, Z. Németh 0, Moravčík 1). Tréner: E. Németh.

Foto: Igor Mackovič, VK PD

Volejbal Prievidza - Komárno
4
Galéria
Foto: Katarína Vlčková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM