Monika Földešiová Iné športy

Volejbal muži: Štart novej sezóny nevyšiel podľa predstáv

Začiatok novej extraligovej sezóny volejbalistom Prievidze nevyšiel. Nitra našim hráčom nedala takmer žiadnu šancu a spod Zobora tak prišli bez bodu.

Ilustračný obrázok k článku Volejbal muži: Štart novej sezóny nevyšiel podľa predstáv
Zdroj: Dnes24.sk

VK Ekonóm SPU Nitra – VK Prievidza 3:0 (16, 15, 23)
trvanie zápasu: 70 minút, rozhodovali: Vaško P., Kováč B.

Zostava PD: Prievidza: Valent, Povrazník, Varga, Michalec, Šimko, Hrušík, libero Hraňo, striedal Mendel.

V zostave je viac hráčov so skúsenosťami z extraligy, ale na ihrisku to nebolo poznať. Mladý domáci tím hral odvážne, naopak Prievidžania bez sebavedomia, čo sa ukázalo na výsledku.Najbo­lestivejšou hernou činnosťou bola prihrávka, ktorá hosťom absolútne nešla. Z mála slušne odprihrávaných lôpt smečiari nedokázali bodovať. Neistota v prihrávke sa odzrkadlila aj na neúčinnom podaní, preto prvé dva sety úplne ovládli domáci.
V treťom sete, uspokojení domáci dovolili hosťom viac útočiť a bodovať, preto bol tento set vyrovnaný. Prievidza viackrát viedla aj o tri body, ale za stavu 23:23 podávajúci pokazil podanie a v zápätí domáci zakončili výborným servisom set, aj zápas.Stále nekompletná Prievidza sa pokúsi o týždeň na Myjave napraviť dojem zo stretnutia v Nitre. najlepším hráčom z tímu hostí bol vyhodnotený Marian Hrušík.

Ivan Hriadlovský, tréner Prievidze:
„V prvom rade by som rád pogratuloval súperovi, bol dobrý hlavne na podaní. My sme sa v podstate nedostali do hry, mali sme obrovské problémy s príjmom a prihrávkou, v čom vidím najväčší problém. V treťom sete sme si vedeli prihrať a od toho sa vyvíjala celá naša útočná hra. Verím tomuto družstvo a verím, že v tejto sezóne budeme aspoň v strede tabuľky a možno aj vyššie, ale opakujem, pokiaľ nedáme príjem, nie sme schopní útočne hrať.“

KOMPLETNÁ FOTOGALÉRIA TU!

zdroj: Global 24, Igor Mackovič, volejbalnitra.sk

Volejbal NR-PD
11
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM