Iné športy

Volejbal muži: Prievidza valcuje ďalej, pocítila to aj Stará Ľubovňa

V šlágri 10. kola extraligy mužov vyhrali volejbalisti Prievidze aj nad v poradí ďalším súperom, tentokrát z východu. Po Myjave, Nitre a problémoch, ktoré narobila Svidníčanom, pocítili bojovnosť domácich aj hráči zo Starej Ľubovne.

Ilustračný obrázok k článku Volejbal muži: Prievidza valcuje ďalej, pocítila to aj Stará Ľubovňa
Zdroj: Dnes24.sk

**VK Prievidza – VKM Stará Ľubovňa 3:1 / –19, 20, 17, 17 / **

Zostava PD: Sládeček , Pinerua , Povrazník, Michalec, Šimko , Hrušík L- Hraňo a Varga (Kušnier). Rozh. Daruľa, Kubáň 800 divákov

Domáci hráči sa rozbiehali len pomaly, nešlo im podanie tak ako v posledných zápasoch, súper dokázal ťažké podanie spracovať a aj úspešne zaútočiť. Rovnako jeho výborná hra v poli nedovolovala domácim hrať svoju hru. Celý prvý set hostia vyhrávali a zaslúžene set vyhrali. Prievidzský tím sa len pomaly rozbiehal aj v druhom sete, ale v druhej polovici už vychádzalo podanie a súper sa nedostával k rýchlemu útoku ako v prvom sete. Tretí mal podobný priebeh do stavu 11:10, potom sa domáci predsa len dostali ku nátlakovej hre a keď zabral aj blok na čele s Matúšom Michalcom, víťazstvo Prievidzi nemohlo ujsť. Posledný štvrtý set už súper nemal šancu na zvrat. V záverečnom sete videlo 800 divákov exhibíciu svojich volejbalistov.

autor: Igor Mackovič foto: Zlatko Petráš

Volejbal muži: Prievidza valcuje ďalej
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM