Katarína Vlčková Šport

Víkendové zápasy s úspešnou bilanciou: Pozrite si, ako sa darilo prievidzským špotovcom

Prievidza cez víkend žila športom. Odohrali sa zápasy v basketbale, volejbale, aj futbale. Prečítajte si súhrn športových aktualít.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové zápasy s úspešnou bilanciou: Pozrite si, ako sa darilo prievidzským špotovcom
Zdroj: TASR

Basketbal

Vo sobotňajšom zápase si prišlo zápas pozrieť 500 divákov. Na ploche sa stretli ŠKP Banská Bystrica a BC Prievidza. Výsledok je 79:92 (37:59) v 4. štvrťfinále play off. Najviac bodov získal Rendla (19), Koczkas (11), Lowe a Dorazil (10), Jefferson (19), Harris (16), Batina (13). Prievidzskí chlapci postúpili do semifinále za stavu 0:4 na zápasy.

Volejbal

V sobotu sa taktiež dohral volejbalový zápas medzi TJ Stavbár Prievidza a VK MIRAD PU Prešov. Výsledok bol 3:1 (20, 21, 26, 9) v 2. štvrťfinále play off extraligy mužov. Výsledok na zápasy bol 1:1. Volejbalisti bojovali 111 minút, rozhodovali Daruľa a Vaško.

Futbal

V nedeľnom sedemnástom kole mužov sa na ihrisku stretli Galanta a FC Baník HN A. Výsledok 0:1 pre FC Baník. Počas zápasu padli dva góly, ktoré strelil Sluka. Nedeľňajšia zostava FC Baník HN: Gramblička – Krško, Pekár, Švolík, Kaman (46. Viktory) – Černák, Turančík. Belák, Oškrobaný (80. Uríček), Sluka – Drozd (75. Belanec).

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM