Dagmara Plevková Kultúra

Víkend sa už blíži, pozrite si tipy pre Prievidžanov: Zaujímavé podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôžu naše tipy na zaujímavého podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu. Prievidžania, toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa už blíži, pozrite si tipy pre Prievidžanov: Zaujímavé podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás
Zdroj: TASR

TÝŽDEŇ SLOVENSKÝCH KNIŽNÍC

4. marca 2016 od 13:00, Mestská knižnica M. Mišíka

Pobočky Mestskej knižnice si pre vás pripravili bezplatný zápis nových čitateľov, ktorý bude trvať počas celého týždňa, zároveň vám počas celého týždňa budú odpustené sankčné upomienky. Ak teda máte doma nejaké zabudnuté knihy máte možnosť ich vrátiť. Ďalej na vás čaká množstvo súťaží, hádaniek o knihách a ich hrdinoch a tvorivé dielne, ktoré si pre vás pripravili pani knihovníčky.

GLOWSTICK PARTY

4. marca 2016 od 21:00, Club 333

Hľadáte odreagovanie na piatkový večer? Navštívte jeden z party klubov v Prievidzi .Celý klub bude ladený do UV svetiel a za každý jeden alko/nealko drink získaš jeden GLOWSTICK svietiaci náramok.

VIDEO OLDIES

4. marca 2016 od 21:00, JN Club Príďte si zaspomínať na roky minulé. Najžiadanejšia Retro párty na Slovensku prichádza znovu do Prievidze do JN Clubu. čaká na Vás: DJ KukOO, top video hity 20. storočia, veľkoplošné projekcie ,fotky do ruky zadarmo, ON-Line foto do videoklipov, glowstick identifikácia. Súťaže o skvelé ceny: najvytrvalejší tanečník, najlepší retrooblek a najstarší účastník.

FC Baník HN – FC NEDED

5.marca 2016 od 14:30, Futbalový štadión

Baník čaká druhý marcový zápas jarnej časti Tipsport III. ligy. Na prievidzkom štadióne budú čeliť nitrianskemu FC Neded.

BC PRIEVIDZA – MBK SPU NITRA

5.marca 2016 od 18:00, City Nike Arena

Po základnej časti Eurovia SBL, ktorú sme zvládli bez domácej porážky, začína play-off. V prvom kole bude našim súperom tím Nitry. Príďte povzdbudiť tím na ceste do semifinále.

ČASOLET

5. marca 2016 od 18:00, Art point

Chcete stráviť sobotný podvečer s vašimi deťmi a umením? Zavítajte do galérie Art point na výstavu prác žiakov ZUŠ L. Stančeka v Prievidzi inšpirovaných dejinami umenia. Tematicky sú poňaté ako parafrázy na umenie minulosti.

KOKTAIL PARTY

5. marca 2016 od 21:00, Club 333

Aj sobotný večer môžete byť kráľovnami, či kráľmi parketu. Nechajte sa uniesť štýlom „glamour“ párty veľkomiest, večierkov vo veľkom štýle, nahoďte sa do koktailok, vychutnajte si výborné miešané drinky.

FILMOVÁ NEDEĽA

6. marca 2016 od 14:10

Radi by ste strávili nedeľu pri kvalitnom filme, či rozprávke s vašou ratolesťou? Máme pre vás novinky z kina. Deti určite pobaví animovaný film Zootropolis o modernej zvieracej metropole, do ktorej dorazí ambiciózny policajný nováčik Judy Hoppsová, ktorá zistí, že byť prvým králikom medzi veľkými zvieratami policajného zboru nie je vôbec jednoduché. Pre dospelých je pripravený nový film režiséra Filipa Renča – Lída Baarová. Príbeh českej herečky z obdobia druhej svetovej vojny.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM