Martin Károly Rôzne

Unikátny systém

Ak vás nebaví dlhé čakanie u doktora, v salóne krásy, či v pneuservise, alebo ak tieto a podobné služby poskytujete, určite Vás zaujme unikátny, nový systém objednávania cez internet, TIM5.

Predstavte si, že ste sa rozhodli navštíviť napríklad svojho kaderníka. Nemusíte čakať, kým vám niekto zdvihne telefón. Jednoducho navštívite jeho stránku, pozriete aké má voľné termíny a vyberiete si ten, ktorý vám práve vyhovuje. Zvolíte typ úkonu, napríklad strih a farbenie a potvrdíte objednávku. V priebehu niekoľkých minút Vám príde potvrdzujúci e-mail, alebo SMS.

V tomto prípade nejde o vzdialenú budúcnosť, ale dostupnú službu. Systém TIM5, ale ponúka ešte oveľa viac.

Prácu uľahčuje aj poskytovateľom služieb. Kaderník, vizážista, lekár alebo servisman sa napríklad rozhodne ísť na neplánovanú dovolenku. Už nepotrebuje všetkých objednaných klientov obvolávať. E-mail alebo SMS správu odošle naraz všetkým objednaným. Systém je dobre využiteľný aj v samospráve alebo štátnej správe, prípadne na verejných alebo súkromných športoviskách.

TIM5 je ľahko implementovateľný aj do existujúcich webových stránok. Grafické prostredie existujúcej alebo novej stránky so systémom TIM5 ovplyvňuje klient, teda poskytovateľ služby.

Aj vo Vašom regióne sa rozhodla spoločnosť H5SMS, poskytovať tento produkt za uvádzacie ceny.

Ak Vás už nebaví čakať, dajte vedieť o tomto spôsobe objednávania svojmu poskytovateľovi služieb. Ak služby poskytujete, kontaktujete sa na odborníkov zo spoločnosti H5SMS.

Viac informácií: http://www.nestojvrade.sk/

Unikátny systém
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM