Katarína Vlčková Krimi

Tragická nehoda OBRAZOM: Vodič (†22) nestihol zabrzdiť a ...

Na cestách vyhasol ďalší ľudský život. V podvečerných hodinách sa stala dopravná nehoda, pri ktorej zomrel vodič (22) a jeho spolujazdkyňa utrpela ťažké zranenia.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda OBRAZOM: Vodič (†22) nestihol zabrzdiť a ...
Zdroj: Dnes24.sk

Na úseku cesty II/574 v obci Pruské sa včera podvečer o šiestej stala smrteľná dopravná nehoda.

"K dopravnej nehode došlo tak, že 20-ročný vodič na Peugeote 406 Coupe išiel po uvedenej ceste v smere jazdy od Ilavy do obce Pruské, kde v mieste dopravnej nehody predbiehal pred ním idúce auto, pričom ohrozil oproti jazdiaceho 22-ročného vodiča na Volkswagene Candy,“ informoval hovorca Krajskej polície Pavol Kudlička.

Ako pokračoval Kudlička, aj napriek brzdeniu 22-ročného vodiča došlo k čelnej zrážke „a ich následnému odhodeniu mimo vozovku do kukuričného poľa. Pri dopravnej nehode vodič auta Volkswagen Candy utrpel smrteľné zranenia, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahol a taktiež došlo k ťažkému zraneniu jeho 23-ročnej spolujazdkyne,“ pokračoval hovorca.

Ako povedal hovorca, 20-ročný vodič Peugeotu utrpel ľahké zranenie. „Policajti nezistili u vodiča v dychu požitie alkoholických nápojov. Dopravní policajti z Trenčína začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia,“ dodal na záver Pavol Kudlička.

Smrteľná nehoda
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM