Zuzana Vajayová Iné športy

TJ SOKOL Prievidza aj v treťom kole úspešne

V sobotu 21.4.2012 sa v Martine konalo 3. kolo turnaja Olympijských nádejí v džude a zverencom TJ Sokol sa opäť raz darilo.

Tentoraz sa tejto regionálnej súťaže zúčastnilo úctihodných 106 pretekárov z 8 klubov Trenčianskeho a Žilinského samosprávneho kraja a prínosom bola aj účasť klubov z Popradu a Bardejova.

Za TJ SOKOL Prievidza štartovalo 14 pretekárov. Chlapci a dievčatá sa bili dobre, o čom svedčí aj medailová bilancia. Ako tréner vyjadrujem svoju spokojnosť s našimi zverencami a musím všetkých pochváliť.

Do turnaja nastúpili aj úplný nováčikovia a to Adam Kiepeš, ktorý skončil na 2. mieste a Jarko Píš, ktorý sa síce neumiestnil, ale bojoval ako lev a nezľakol sa. Ostaní predviedli pekné výkony od tých najmenších, ktorých diplomček naštartoval do ďalšieho kola, až po tých skúsených, keď niektorých som zaradil zámerne do vyšších váhových kategórií.

Na tomto turnaji je priestor na zapracovanie nových zverencov do turnajov a pre tých skúsenejších je to možnosť dobre sa vyzápasiť. Po turnaji nasledoval Výcvikový tábor Centra talentovanej mládeže, kde ostali 2 naši pretekári, ktorí sú zaradení do tohto centra a to Ján Matiaš a Matej Škultéty.

Výsledky džudistov TJ SOKOL Prievidza:

//Kategória super mini a mini žiakov:// Bez Danko DIKO do 22 kg 3. miesto Zuzka ZACHAROVÁ do 24 kg 3. miesto Filip REIS do 24 kg Bez Jarko PÍŠ do 26 kg

1. miesto Alex GULÁŠ do 34 kg

//Kategória mladších žiakov:// 2. miesto Denis ŠKULTÉTY do 40 kg

  1. miesto Dominika HUMAJOVÁ do 50 kg
  2. miesto Adam KIEPEŠ do 50 kg
  3. miesto Veronika HUMAJOVÁ do 50 kg

//Kategória starších žiakov, dorast:// 2. miesto Peter VOLKOV do 40 kg

1. miesto Ján MATIAŠ do 60 kg Bez Rebeka BAHULOVÁ do 46 kg Bez Patrick REIS do 66 kg

1. miesto Matej ŠKULTÉTY do 66 kg

Dňa 5. mája 2012 od 09.00 hod. sa bude konať v priestoroch Sokolovne už 4. kolo tohto turnaja a organizátorom bude práve naša TJ SOKOL Prievidza tak ako po minulé dva roky. Všetci, ktorí sú zvedaví na tento olympijský šport, chcú aby ich ratolesti trénovali s našimi výbornými pretekármi, alebo sú prívržencami džuda sú srdečne vítaní.

Zdroj: TJ Sokol Prievidza

3. kolo TJ Sokol PD
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM