Kultúra

Tip na podujatie: Štyria na kanape - Zaručene neverná komédia

Najhranejší francúzsky autor na svete Marc Camoletti je späť! Na nedávny megaúspech inscenácie "Kto zhasol svetlo" nadväzuje nemenej vtipná a bláznivá komédia o peripetiách rozpadu manželstva – Štyria na kanape, ktorú môžete vidieť už onedlho v Prievidzi!

Ilustračný obrázok k článku Tip na podujatie: Štyria na kanape - Zaručene neverná komédia
Zdroj: Dnes24.sk

Komédia rieši tému rozvodu, avšak nie tragicky, ale s nadhľadom a úsmevom. On advokát, ona lekárka – zdanlivo poľahky sa mienia vzdať svojho celoživotného partnera. Nie však svojej polovice domu. A čo ešte, keď sa v obývačke objavia aj milenci oboch. Francúzi to majú za takýchto okolností ľahšie než Slováci: aj tentoraz im situáciu pomáha rozuzliť majordómus a sluha v jednej osobe – charizmatický, jasnozrivý a prostoreký Viktor.

Už dávno ste sa toľko nenasmiali, ako zaručene na tejto fraške, kde plieskajú facky aj dvere, padajú obvinenia aj zábrany a víťazí humor. Okrem šťavnatého deja, je zárukou skvelej zábavy aj obsadenie. Petra Polnišová v úlohe zvodkyne je milenkou Emila Horvátha ml. Spolu s ňou sa na javisku predstavia Henrieta Mičkovicová, Richard Stanke, Ľuboš Kostelný.

Štyria na kanape vám Kultúrne a spoločenské stredisko v Prievidzi predstaví už 20. mája 2015 o 19.00 h v Dome kultúry Prievidza.

Vstupné: 15,00 € v predpredaji, 18,00 € priamo pred vystúpením. Vstupenky zakúpite v pokladni Domu kultúry Prievidza od pondelka 13. apríla 2015!

Účinkujú:
Petra POLNIŠOVÁ
Henrieta MIČKOVICOVÁ
Emil HORVÁTH
Richard STANKE
Ľuboš KOSTELNÝ / Michal KUBOVČÍK

preklad : Jana Kociánová
réžia : Eduard Kudláč

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM