Katarína Vlčková Krimi

Tínedžerka (15) z Prievidze láme rekordy v počte vymeškaných hodín: Rodičom hrozí pobyt za mrežami!

Mladej študentke (15) zrejme školská dochádzka veľa nehovorila, nehovoriac o tom, že jej rodičom za to hrozí basa. Z počtu neospravedlnených hodín, ktoré vymeškala budete prekvapení.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžerka (15) z Prievidze láme rekordy v počte vymeškaných hodín: Rodičom hrozí pobyt za mrežami!
Zdroj: Webnoviny.sk

Prievidzský policajný vyšetrovateľ už obvinil z prečinu ohrozovania mravnej výchovy mládeže 45-ročnú Evu a 47-ročného Petra z okresu Prievidza.

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, rodičia umožnili svojej 15-ročnej dcére viesť záhaľčivý spôsob života po dlhšiu dobu. „Nedbali na jej školskú dochádzku a v školských rokoch 2012/2013 a 2013/2014 vymeškala spolu 440 hodín, ktoré mala neospravedlnené. V školskom roku 2012/2013 mala pritom iba 80 neospravedlne­ných hodín,“ priblížila Antalová.

Dievčina vymeškávala školu aj v školskom roku 2013/2014. „Dcérinu dochádzku ešte vylepšili. To už vymeškala až 360 hodín a všetky boli neospravedlnené. Obvineným a nezodpovedným rodičom za tento skutok hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ dodala hovorkyňa na záver.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM