Rôzne

Svetový fenomén zasiahol aj Prievidzu: Ľadová voda zmáčala aj pani Beatku s tričkom KAJŠMENTKE

Internetom sa v posledných dňoch šíri nová vlna videí, v ktorých si známe osobnosti lejú na hlavu ľadovú vodu. Celá akcia má charitatívny podtón.Výzvu prijala Beata z Prievidze, ktorá sa stala známou po svojom brepte v tevíznom vysielaní.

Ilustračný obrázok k článku Svetový fenomén zasiahol aj Prievidzu: Ľadová voda zmáčala aj pani Beatku s tričkom KAJŠMENTKE
Zdroj: YouTube.com

Nová internetová mánia s názvom Ice bucket challenge zasiahla už aj Slovensko. Videá, v ktorých sa známe a aj menej známe osobnosti nechajú polievať ľadovou vodou, doslova zahltili internet. Niektorí diváci sa na nich pobavia, niektorí iba pokrútia hlavou.

Paní Beatka z Prievidze sa stála známou vďaka svojmu brebtu v televíznej vedomostej súťaži. Prijala výzvu tenistu Martina Kližana a obliala sa studenou vodou. Vyzvala ďalších troch ľudí. (viac vo videu)

Cieľom Ice bucket challenge je poukázať na zákernú chorobu, ktorou je ASL (amyotrofická laterálna skleróza). Postihnutý má pri nej pocit, akoby ho obliala ľadová voda a svalstvo ochabuje a prestáva reagovať.

Prečítajte si aj:
Prievidžanka zvažuje žaloby: Brept KAJŠMENTKE sa stal hitom internetu, jej robí vrásky na čele
Z Kajšmentke značka? Beáta z Prievidze ziskuchtivým vytrela zrak

Pani Betka z Prievidze:Ice bucket challenge
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM