Peter Klimant Správy Správy

Súťaž o najkrajšie mesto? Previdza dosiahla nádherný úspech, toto je FANTASTICKÉ!

Jednoducho fantastické! V súťaži Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2015 Prievidza doslova zažiarila. Naše mesto totiž dosiahlo naozaj prekrásny úspech. Toto je paráda!

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto? Previdza dosiahla nádherný úspech, toto je FANTASTICKÉ!
Zdroj: TASR

Fantázia! Prievidza sa stala pre rok 2015 najkrajším mestom Slovenska! Vyplýva to z hlasovania verejnosti na internetovom portáli Slovakregion. Výsledky súťaže, ktorá bola vyhlásená v období od 1. apríla 2015 do 31.októbra 2015, boli uverejnené 5.novembra 2015.

V ankete dostala Prievidza až vyše 30 000 hlasov, čo je takmer o dve stovky viac ako mala druhá Spišská Nová Ves. Na treťom mieste skončil Zvolen s vyše 29 600 hlasmi. Ešte pre porovnanie, v roku 2014 skončila Prievidza na štvrtom mieste. Hlasov vtedy získala „len“ vyše 22 000.

Cieľom súťaže bolo poukázať na krásy našich krajov, miest a obcí, a v neposlednom rade na snahu primátorov a starostov o ich rozvoj. Súťaž bola oproti minulým ročníkom trošku iná. Novým pravidlom bolo, že zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Oficiálne verejné odovzdávanie cien pre víťazov sa bude konať v januári 2016 vo Výstavisku Incheba v Bratislave. Prievidžania, toto chce palec hore!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM