Katarína Vlčková Rôzne

Šťastné video majú už aj Bojnice: Tieto zábery jednoducho musíte vidieť!

Do celosvetovej mánie inšpirovanej videoklipom Happy od Pharrella Williamsa sa už zapojilo niekoľko miest na Slovensku. Najnovšie sa do happymánie zapojili aj Bojnice. Konkrétne Bojnický zámok. Pozrite si, v čom je ich video originálne:)

Ilustračný obrázok k článku Šťastné video majú už aj Bojnice: Tieto zábery jednoducho musíte vidieť!
Zdroj: TASR

Slovensko už má svoje Happy video z pod Tatier, z našeho hlavného mesta a z východnej metropoly Slovenska, pričom sa do mánie zapájajú stále ďalšie mestá. Najnovšie sa k nim pridali strašidlá z Bojnického zámku. Video je inšpirované chytľavou piesňou od Pharrella Williamsa, ktorá rozosieva radosť. Úprimne, určite ste sa pristihli ako sa pri nej usmievate, či pokyvkávate nohou.

Happy video z Bojnického zámku vám vyčarí úsmev dvojnásobne. Tancujú v ňom totiž strašidlá z 21. ročníka Medzinárodného festivalu duchov a strašidiel – Krkavec. Herci, muzikanti, speváci, študenti a tanečníci poobliekaní v dobových kostýmoch s temným make-upom si po strašení návštevníkov dali pauzu a ukázali, že aj oni vedia byť Happy.

Šťastné video strašidiel má na svedomí Filip Kormaňák. „Vyrábam film z tohtoročného festivalu duchov a strašidiel, ktorý vznikol opäť pod režisérskou taktovkou Vojtecha Bartka a Happy video sa mi zdalo ako milý bonus, tak som to natočil, zrežíroval aj postrihal,“ povedal.

Pozrite si video v našej galérii!

Happy Video Bojnický zámok
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM