Daniel Palacka Rôzne

Šoféri, buďte v strehu: Prievidzský okres bude opäť pod drobnohľadom dopravákov, pozrite kedy!

Dopravní policajti pokračujú v kontrolách, pri ktorých vás vôbec nemusia zastaviť. Že ste si nedali pozor zistíte, až keď vám domov príde nepotešujúca obálka. Pozrite sa, kedy policajti opäť zaostria na náš okres.

Ilustračný obrázok k článku Šoféri, buďte v strehu: Prievidzský okres bude opäť pod drobnohľadom dopravákov, pozrite kedy!
Zdroj: TASR

O výsledku policajných kontrol sme vás informovali už v tomto článku: Dva dni zostrených policajných kontrol prinieslo výsledky: Pozrite, koľko vyzbierali na pokutách! Pokiaľ budete cestovať aj 9. januára, dajte si taktiež pozor na policajné kontroly.

V týchto okresoch budú policajti vykonávať intenzívne policajné kontroly: Prievidza, Bánovce nad Bebravou, Nové Mesto nad Váhom.„Dokumen­tovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd, a to najmä rýchlosť jazdy,“ uviedla hovorkyňa krajského riaditeľstva PZ Elena Antalová.

„Polícia i touto cestou opätovne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom, nakoľko v poslednom období evidujeme viacero dopravných nehôd pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu týchto účastníkov cestnej premávky,“ uzavrela hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM