Jakub Forgács Správy

Silvestrovské oslavy v Handlovej? Tešte sa hneď na dve, myslelo sa aj na najmenších

Ani vy sa už neviete dočkať osláv, ktoré sa chystajú na prelome rokov? V Handlovej budú hneď dvojnásobné. Tu sú ďalšie podrobnosti...

Ilustračný obrázok k článku Silvestrovské oslavy v Handlovej? Tešte sa hneď na dve, myslelo sa aj na najmenších
Zdroj: Dnes24.sk

Silvestrovské oslavy pripravila v tomto roku pre obyvateľov nielen samospráva mesta Handlová, ale i Dom kultúry mesta Handlová. Dopoludnia bude oslava určená najmä deťom, v nočných hodinách širokej verejnosti. Informovala o tom hovorkyňa Handlovej Viktória Moravčíková Timurová.

„Najmä pre deti sme od 10:00 zabezpečili v priestoroch domu kultúry detské oslavy, lúčenie sa s odchádzajúcim rokom im spestrí prekvapenie v podobe divadelného predstavenia. Veľké mestské silvestrovské oslavy sa začnú na Námestí baníkov od 22:00. Do tanca nám bude hrať DJ So-cho a nebude chýbať ani ohňostroj,“ priblížila Moravčíková Timurová.

Ako doplnila, rok 2016 budú môcť Handlovčania privítať aj na Novoročnom vianočnom koncerte 3. januára v Kostole sv. Kataríny Alexandrijskej. „Predstaví sa chrámový spevácky zbor Cantica sacra Tyrnaviae pri jezuitskom Kostole Najsvätejšej Trojice v Trnave pod dirigentskou taktovkou Petra Reiffersa,“ uzavrela.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM