Samospráva

Rekonštrukcia športovej haly za 13 000 eur: Čo všetko sa zmestí do tejto sumy?

Prievidzká radnica sa rozhodla pustiť do ďalších opráv. Po minuloročných rekonštrukciách ihrísk a športovísk v meste sa teraz radní zamerali sa na športovú halu. Pozrite, čo všetko chcú opraviť.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia športovej haly za 13 000 eur: Čo všetko sa zmestí do tejto sumy?
Zdroj: Dnes24.sk

S ďalšou investíciou vo svojich športových objektoch začalo mesto Prievidza. Tentoraz sa modernizácie dočká športová hala. „Už v týchto dňoch začala mestská spoločnosť Správa majetku mesta Prievidza (SMMP) s rekonštrukciou hygienických zariadení v jej šatniach,“ informoval hovorca mesta Michal Ďureje.

Ako ďalej uviedol, momentálne sú mužské i ženské toalety v zlom technickom stave, niektoré ich časti sú už nefunkčné, značne vlhké sú aj časti stien. „Rekonštrukcia bude pozostávať z výmeny časti rozvodov, poškodených dverí, pisoárov, ako aj dlažby a obkladu,“ ozrejmil s tým, že predmetné práce budú mesto stáť 13.000 eur.

Cieľom rekonštrukcie je celkové vynovenie týchto priestorov pred začiatkom prípravy na novú volejbalovú a basketbalovú sezónu. „Tieto zmeny určite privítajú aj ďalšie športové kluby, ako napríklad gymnasti, ktorí športovú halu využívajú na tréningové a športové procesy,“ podotkla primátorka Katarína Macháčková.

Ešte v minulom roku zrekonštruovala samospráva viaceré ihriská a športoviská v sídliskových častiach mesta, pribudli na nich nové asfaltové povrchy či basketbalové koše. V závere júna radnica pre verejnosť sprístupnila novú inline dráhu na zimnom štadióne. V rozpočte mesta sú tiež vyčlenené finančné prostriedky na obnovu osvetlenia v športovej hale.

Foto: MsÚ

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM