Daniel Palacka Hokej

Prievidzský hokejový klub má problémy! Nastúpia prievidzskí hokejisti na dnešný zápas proti Bardejovu?

Prievidzské hokejové mužstvo už dlhší čas sužujú problémy. Po dvoch neodohraných stretnutiach to s prievidzským hokejom nevyzeralo dobre. Nastúpia na dnešný zápas? Viac sa dočítate v článku.

Ilustračný obrázok k článku Prievidzský hokejový klub má problémy! Nastúpia prievidzskí hokejisti na dnešný zápas proti Bardejovu?
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Hokejisti MŠHK Prievidza chcú napriek výrazným finančným problémom pokračovať v prvoligovej súťaži. Vedenie klubu robí všetky potrebné kroky, aby mužstvo stredajší domáci duel 18. kola proti Bardejovu odohralo. Predtým prievidzskí hokejisti nenastúpili na dve stretnutia – v 17. kole proti reprezentácií SR do 18 rokov a v dohrávke 3. kola doma s Považskou Bystricou. Po treťom neodohratom zápase by nasledovalo vylúčenie zo súťaže.

„Robíme všetko pre to, aby sme proti Bardejovu nastúpili,“ uviedol riaditeľ MŠHK Prievidza Damián Svitok. „Navštívili sme primátorku mesta Katarínu Macháčkovú, ktorá nám vyšla ochotne v ústrety a okrem finančnej čiastky prisľúbila ešte aj pomoc s dopravou na zápasy k súperom, za čo jej ako aj predstavenstvu mesta ďakujeme. Vďaka patrí aj Dukle Trenčín, s ktorou máme klubovú dohodu o uvoľňovaní hráčov a teraz nám navyše prišla vhod prestávka v extralige, takže nám prídu pomôcť až štyria trenčianski hráči. Okrem toho počítame aj so zaradením troch – štyroch vlastných dorastencov. Všetko teda nasvedčuje tomu, že v stredu by sme mali privítať súpera z východného Slovenska, aj keď nie v plnej sile, ale v improvizovanej zostave.“

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM