Katarína Vlčková Hokej

Prievidzskí buldoci s novou posilou: Štvrtý prípravný zápas odohrajú vonku

MšHK už pred časom odštartovala sériu prípravných zápasov. Hokejisti sa pripravujú na v poradí už štvrtý prípravný zápas pred novou sezónou. Pozrite, s kým si zmerajú sily a kto má byť ich novou posilou.

Ilustračný obrázok k článku Prievidzskí buldoci s novou posilou: Štvrtý prípravný zápas odohrajú vonku
Zdroj: TASR

MšHK Bulldogs si už dnes o 18:00 zmerajú sily vo štvrtom pripravovanom zápase. Opäť sa stretnú s Topoľčanmi. Tento raz prevetrajú topoľčanské klzisko.

Ako uvádza oficiálna stránka klubu, do tímu prišiel na skúšku i 23-ročný hokejista z Ruska. Rodák zo Saratova – Semen Olegovič Leontyev. Podľa klubu by už mal dnes nastúpiť v drese MšHK na ľade Topoľčian.

Pripomeňme, že Bulldogs už majú za sebou tri prípravné zápasy. Na prvom sa stretli s Topoľčanmi na prievidzskom ľade, ktorý našim však úspech nepriniesol a prehrali 1:4. V druhom prípraváku sa stretli s Ferencvaroš Budapešť v Detve. Zápas im vyniesol remízu. Buldoci spočiatku viedli 0:2, no súper vyrovnal na konečných 3:3 až pri záverečnej power play. Góly za Prievidzu dali Budiak, Pánis a Matejka.

V treťom prípravnom zápase prievidzskí hokejisti opäť ťahali za kratší koniec. Domácemu klubu spod Poľany podľa oficiálnej stránky podľahli vo vyrovnanom stretnutí o dva góly. „Na svoju prvú výhru v príprave pred sezónou stále len čakáme,“ zaznelo od klubu. HC 07 Detva tak MšHK Prievidza porazila stavom 5:3. Prievidzské góly padli od Uharčeka, Sviatka a Škraka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM