Katarína Vlčková Krimi

Predavačka (48) manko v pokladni vyriešila svojsky: Akurát jej teraz hrozí basa!

Predavačka (48) sa snažila dostať z nepríjemnej situácie. Vymyslela si plán, ten ale stroskotal. Pozrite, s čím vyšla na policajtov.

Ilustračný obrázok k článku Predavačka (48) manko v pokladni vyriešila svojsky: Akurát jej teraz hrozí basa!
Zdroj: TASR

Ako informoval hovorca Krajskej polície Pavol Kudlička, kriminálna polícia 9. septembra obvinila 48-ročnú ženu z okresu Bánovce nad Bebravou z krivej výpovede a krivej prísahy. „Obvinená žena ako svedok po zákonnom poučení o následkoch krivej výpovede a krivého obvinenia úmyselne uviedla nepravdu o okolnostiach ozbrojeného lúpežného prepadnutia,“ priblížil Kudlička.

Podľa polície si žena vymyslela lúpež. „Vo výpovedi uviedla, že 16. júla v doobedňajších hodinách došlo v predajni potravín v obci Brezolupy, okres Bánovce nad Bebravou k lúpežnému prepadnutiu jej osoby ako predavačky v danej predajni, pričom jej mal neznámy páchateľ odcudziť 815 eur,“ pokračoval hovorca.

Následne sa žena priznala, že to nebolo tak ako vypovedala. „Uvedenú lúpež si vymyslela, nakoľko finančnú hotovosť jej odcudzil v priebehu mesiaca júl jej syn a takýmto spôsobom chcela zakryť vzniknuté manko v pokladni,“ povedal Kudlička a zároveň dodal, že obvinenej žene v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na jeden rok až päť rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM