Monika Földešiová Krimi

Polícia pátra: Pomôžte s odhaľením totožnosti

Prievidzskí kriminalisti žiadajú o pomoc pri zistení totožnosti neznámej ženy, ktorá je podozrivá z prečinu krádeže. Neznáma páchateľka ešte 8. marca v Prievidzi v obchodnom dome na Nedožerskej ceste v čase 12:05-12:45 hod. odcudzila pánsku tašku, v nej mal jej majiteľ doklady i finančnú hotovosť.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra: Pomôžte s odhaľením totožnosti
Zdroj: TASR

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová, poverený príslušník z Prievidze začal v tejto veci 8. marca aj trestné stíhanie. „Lízingovej spoločnosti, ktorá je majiteľom auta, krádežou vznikla škoda 22 452 eur. Poškodenému mužovi, 36-ročnému mužovi z Martina, krádežou tašky s osobnými vecami a peniazmi vznikla škoda asi 500 eur,“ uviedla.

Podozrivá žena je zdanlivého veku 20 až 30 rokov, vysoká asi 160 až 170 cm, štíhlej postavy. Má mierne zvlnené, po plecia dlhé hnedé vlasy. Na záberoch má oblečenú tmavú (čiernu) bundu s kapucňou, na krku má tmavomodrý šál a cez plece má prehodenú bielu kabelku.

„Polícia žiada občanov, ktorí spoznajú ženu zo záberov bezpečnostných kamier, aby kontaktovali políciu na známom telefónnom čísle 158,“ uzavrela Antalová.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM