Katarína Oravská Krimi

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody: Motorka zachytila chodkyňu

Prievidzskí dopravní policajti hľadajú svedkov dopravnej nehody. Tá sa stala na Bojnickej ceste. Podľa polície došlo k zrážke motorky s chodkyňou.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody: Motorka zachytila chodkyňu
Zdroj: TASR

Pondelok o 10:25 došlo v Prievidzi, na ul. Bojnická cesta, pri reštaurácii „U Valacha“ k dopravnej nehode. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička.

„Došlo k zrážke cestného motocykla zn. Kawasaki Z800 s chodkyňou, ktorá v tomto čase prechádzala cez uvedenú cestu ulice, krížom cez cestu ulice a to z ľavej strany cesty na pravú v smere jazdy uvedeného motocykla,“ opísal Kudlička.

Ako pokračoval Kudlička, následkom zachytenia chodkyne motocyklom chodkyňa spadla na cestu a utrpela pri dopravnej nehode zranenie.

„Z dôvodu, že pre objektívne vyšetrenie dopravnej nehody je potrebná svedecká výpoveď svedkov dopravnej nehody, Okresný dopravný inšpektorát Prievidza žiada občanov, aby sa prihlásili na inšpektorát či už osobne alebo telefonicky,“ povedal policajný hovorca Kudlička. Svedkovia tejto dopravnej nehody sa môžu taktiež prihlásiť na políciu na telefónne číslo 158.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM