Katarína Vlčková Správy

Policajti si opäť posvietia na Prievidzu: V TENTO deň si dajte na cestách stopercentne pozor!

Dopravní policajti vyrazia opäť na naše cesty. Pokračujú v novej taktike, pri ktorej vodičov pri porušení dopravného priestupku nezastavia ihneď. Doma ich ale môže čakať prekvapenie. Pozrite, kedy si dať na prievidzských cestách určite pozor.

Ilustračný obrázok k článku Policajti si opäť posvietia na Prievidzu: V TENTO deň si dajte na cestách stopercentne pozor!
Zdroj: Webnoviny.sk

Kontrola objektívnej zodpovednosti opäť prebehne na našich vozovkách už tento štvrtok. Akcia prebehne ako v Prievidzi, tak aj v Partizánskom. Dokumentovať sa budú hlavne príčiny dopravných nehôd, a to najmä rýchlosť jazdy.

Okrem Prievidze, kontrola objektívnej zodpovednosti prebieha už dnes v Novom Meste nad Váhom a Myjave. V nedeľu si dávajte pozor na dodržiavanie rýchlosti v okresoch Trenčín a Ilava.

Polícia i touto cestou opätovne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä na rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom, nakoľko v poslednom období evidujeme viacero dopravných nehôd, pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM