Katarína Vlčková Krimi

Policajti si opäť posvietia na prievidzské cesty: Vieme, v ktorý deň si treba dávať zvlášť pozor!

Dopravní policajti nepoľavujú v kontrolách. Nezabúdajte, že vás vôbec nemusia zastaviť a napriek tomu, ak porušíte zákon, domov vám príde zásielka. Pozrite sa, v ktorý deň zaostria na náš okres.

Ilustračný obrázok k článku Policajti si opäť posvietia na prievidzské cesty: Vieme, v ktorý deň si treba dávať zvlášť pozor!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Podľa polície bude na základe analýz dopravnej nehodovosti v obvode Krajského riaditeľstva polície Trenčín vykonaná kontrola na osobitnú zodpovednosť na území niekoľkých okresov.

Kontroly sa nevyhnú ani Prievidzi. Práve v našom meste sú naplánované na sobotu 2. augusta. V Považskej Bystrici a Púchove prebehnú kontroly už zajtra a vo štvrtok si polícia posvieti na Nové Mesto nad Váhom a Myjavu.

„Dokumentovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd a to – najmä rýchlosť jazdy, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde,“ informoval hovorca Krajskej polície Pavol Kudlička.

Polícia i naďalej upozorňuje vodičov, aby dodržiavali pravidlá premávky a dbali na zvýšenú pozornosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom. V poslednom období totiž evidujeme viacero dopravných nehôd pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu týchto účastníkov cestnej premávky," dodal hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM