Katarína Vlčková Krimi

Policajti si opäť posvietia na náš okres: Vieme, v ktorý deň si treba dať zvlášť pozor

Dopravní policajti pokračujú v kontrolách. Nezabúdajte, že vás vôbec nemusia zastaviť a napriek tomu, ak porušíte zákon, domov vám príde zásielka. Pozrite sa, v ktorý deň zaostria na náš okres.

Ilustračný obrázok k článku Policajti si opäť posvietia na náš okres: Vieme, v ktorý deň si treba dať zvlášť pozor
Zdroj: TASR

V Trenčianskom kraji prebehne počas tohto týždňa celoslovenská osobitná kontrola zameraná na dokumentovanie správnych deliktov držiteľov vozidiel.

Na základe analýz dopravnej nehodovosti bude opäť aj na našich cestách vykonaná kontrola na osobitnú zodpovednosť. V Prievidzi prebehne akcia už vo štvrtok 7. augusta.

„Dokumentovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd a to – najmä rýchlosť jazdy,“ pripomenula hovorkyňa Krajskej polície Elena Antalová.

Antalová dodala, že polícia opätovne upozorňuje vodičov aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom. „Nakoľko v poslednom období evidujeme viacero dopravných nehôd pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu týchto účastníkov cestnej premávky,“ dodala.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM