Katarína Vlčková Krimi

Policajti chytili známu prievidzskú firmu: Aha, čo všetko má dlhoprstý Jozef (36) na rováši!

Jozef (36) z Prievidze bral všetko, čo mu prišlo pod ruku. Zlákal ho stánok so zmrzlinou, vykradol priemyselný vysávač na mince a na parkovisku parkovací automat. Policajti sa ale vyznamenali.

Ilustračný obrázok k článku Policajti chytili známu prievidzskú firmu: Aha, čo všetko má dlhoprstý Jozef (36) na rováši!
Zdroj: TASR

Muži zákona chytili muža, ktorý má za sebou niekoľko krádeží a vlámačiek. Jedno obvinenie strieda druhé. „Obvinený začiatkom júla 2014 sa na Ul. Matice Slovenskej vlámal do zmrzlinového stánku. Z vnútra stánku odcudzil registračnú pokladňu a peniaze, pričom majiteľovi spôsobil celkovú škodu vo výške 380 eur,“ informoval hovorca Pavol Kudlička z Krajskej polície v Trenčíne.

„9. júla v nočných hodinách na Nadjazdovej ulici v areáli spoločnosti vylomil dvierka na priemyselnom vysávači na mince. Z vnútra vysávača odcudzil peniaze vo výške 15 eur,“ pokračoval.

Neprešiel ani týždeň a Jozef kradol znova. „Jozef 14. júla v skorých ranných hodinách sa na parkovisku Ul. A Hlinku vlámal do parkovacieho automatu, pričom z vnútra parkovacieho automatu odcudzil peniaze v celkovej sume 120 eur. Poškodenej spoločnosti bola spôsobená celková škoda vo výške 235 eur,“ vymenúva ďalej Kudlička.

„Muž bol obvinený a vypátraný 18. júla. Na základe príkazu sudcu bol Jozef vzatý do väzby,“ povedal na záver policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM