Zuzana Vajayová Rôzne

Poď sa aj ty baviť na Gäceľ...

Súťaž so svojou 24-kou a vyhraj lístky na Rockový záber 2011.

Štrnásty ročník Rockového záberu sa už nezadržateľne blíži a aj vy môžete byť vďaka nášmu portálu jeho súčasťou a to ZADARMO.

Tohtoročný záber sa z prostredia futbalového štadióna vo Veličnej presúva bližšie k fanúšikom a to do neďalekého kempu, známeho medzi ľuďmi pod názvom Gäceľ v tesnej blízkosti Dolného Kubína. Okrem toho, čaká priaznivcov kvalitnej rockovej muziky ešte jedno príjemné prekvapenie v podobe dvojdňovej hudobnej nakladačky, čo je oproti uplynulým ročníkom výrazná zmena. Na vás všetkých sa už teraz teší: AYA, GLADIATOR, ARZÉN, METALINDA, HELENINE OČI a mnoho ďalších účinkujúcich. Viac na www.rockovyzaber.sk

Ak aj vy chcete ísť na túto akciu zadarmo, stačí, ak nám napíšete mená aspoň troch kapiel z predošlých ročníkov. Tak neváhajte, zapojte sa do našej súťaže a vyhrajte lístky na Rockový záber, ktorý sa bude konať 17.-18. júna v kempe na Gäceli.

Správne odpovede zasielajte najneskôr do 10. júna na email: vajayova@global24.sk a do predmetu správy napíšte heslo Rockovy zaber Po vyhodnotení súťaže vyžrebujeme 3 výhercov a každý z nich dostane 2 lístky na toto podujatie.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM