Daniel Palacka Krimi

Petra (15) sa s rodinou rozlúčila listom: Teraz po nej pátra polícia

Pomôžte polícii a rodine pri pátraní po Petre (15) z Prievidze. Svojim blízkym nechala dopis na rozlúčku a od vtedy o nej nikto nič nevie.

Ilustračný obrázok k článku Petra (15) sa s rodinou rozlúčila listom: Teraz po nej pátra polícia
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vyhlásila pátranie po nezvestnej Petra Ležovičovej (15) z Prievidze.

„V nedeľu v noci 4. januára o 02.45 hod bola na políciu matka nahlásiť nezvestnosť svojej dcéry Petry (15). Petra v nedeľu krátko po pol noci odišla z miesta svojho trvalého bydliska a od vtedy sa svojej matke neozvala. Taktiež nie je známe miesto, kde by sa mohla zdržiavať. Nezvestná Petra má vypnutý mobilný telefón. Doma nechala list, v ktorom písala, že chce začať nový život a v ktorom sa lúči s rodinou,“ uviedla hovorkyňa krajského riaditeľstva PZ Elena Antalová.

Popis osoby: Petra je vysoká asi 165 cm, štíhlej postavy. Má špinavo blond vlasy s melírované dlhé pod uši a zeleno-modré oči.

Popis oblečenia: čierne nohavice, čierny tri štvrťový kabát dlhý nad kolená, ktorý sa od pása rozširuje (do písmena A) a obuté mala v čase odchodu z domu čierne čižmy pod kolená. Na ruke má prsteň zo žlto-bieleho kovu v ktorého strede je biely kameň. Taktiež mala aj srdiečkovú retiazku z chirurgickej o­cele.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158, alebo na stálu službu Obvodného oddelenia v Prievidzi na tel. čísle 096127 3755.

Foto: PZ SR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM