Katarína Vlčková Kultúra

Pestrá ponuka podujatí: Pozrite si PREHĽAD na víkend

Ani tento víkend sa nemusíte nudiť! Vyrazte za zážitkami a načerpajte novú energiu. Voľný čas môžete stráviť aj podľa našej ponuky. Oddych začína už dnes...

Ilustračný obrázok k článku Pestrá ponuka podujatí: Pozrite si PREHĽAD na víkend
Zdroj: TASR

KINO

Filmové predstavenia v Multikine Ster Century Cinemas Prievidza:

  • Ninja korytnačky 3D (Teenage mutant Ninja turtles ) – piatok až nedeľa 18:00, 20:00
  • Traja bratia (Tři bratři) – piatok až nedeľa 16:40, 18:30
  • Expendables 3 (The Expendables 3) – piatok až nedeľa 15:35, 20:10
  • Útek z planéty Zem (Escape from Planet Earth) – piatok až nedeľa 14:50
  • Útek z planéty Zem 3D (Escape from Planet Earth) – piatok až nedeľa 13:45
  • Lucy (Lucy) – piatok až nedeľa 18:10
  • Sex Tape (Sex Tape) – piatok až nedeľa 20:20
  • Strážcovia galaxie 3D (Guardians of the Galaxy) – piatok až nedeľa 15:35
  • Ako si vycvičiť draka 2 3D (How To Train Your Dragon 2) piatok až nedeľa 13:30

SLÁVNOSŤ

  • Deň vidieka hornej Nitry – Dožinkové slávnosti budú v nedeľu v priestoroch Koliba Pacho, Veľká Čausa od 13:00. Vystúpi speváčka Miriam Králová, folklórna skupina Hájiček, Akordeonika, Lučina Koš. Na návštevníkov čaká mnoho zábavy, jazda na koni, predaj vidieckych výrobkov, zábavný slam park pre deti, občerstvenie a mnoho iného.
  • Letné slávnosti rudnianskej a belianskej doliny začínajú už túto sobotu od 9:00 v Diviackej Novej Vsi súťažou požiarnych družstiev rudnianskej doliny. Na podujatí si budete môcť zacvičiť zumbu, maľovať na tvár, vypočuť hudbu a aj rozprávku pre deti. Sprístupnená bude aj výstava Zatmenie slnka a o 19:00 je pripravený hudobno-zábavný program a tanečná zábava. O 16:00 môžete ochutnať dobroty od gazdiniek. O 17:00 si svoje sily zmerajú futbalisti Diviacka Nová Ves proti Malinovej.

    Slávnosti pokračujú aj v nedeľu omšou a vystúpeniami folkórnych skupín. O 15:00 sa predstavia folklórne skupiny v amfiteátri Diviacka Nová Ves. Nebudú chýbať stánky s občerstvením, maľba na tvár, tvorivé dielne a tombola. Podujatie sa koná v rámci mikroprojektu Hornonitrianske folklórne leto.

  • Rozlúčka s prázdninami na gazdovskom dvore bude už túto sobotu v športovom areáli obce Kocurany. Program začína od 10:00 futbalovým turnajom o putovný pohár starostu obce. Od 15:00 si nenechajte ujsť tradičné činnosti zo života gazdov, súťaže zručnosti, scénky, tradičné ľudové piesne, maľovanie na tvár, tanečnú zábavu, tombolu a ohňovú show. Pripravené bude aj občerstvenie.

BOJE

  • Piatok až sobota bude v Zemianskych Kostoľanoch v znamení historických bojov s názvom Návrat do bojov SNP. V piatok o 17:00 si môžete pozrieť statické ukážky vojenskej techniky v parku a o 18:00 sa uskutoční kladenie vencov pri Pamätníku SNP. V sobotu začína program od 10:00 statickými ukážkami vojenskej techniky v centre obce. O 15:00 sa predvedú ukážky bojov SNP na lúke pod Hôrkou a o 20:00 si nenechajte ujsť zapálenie vatry za DK SNP a tanečnú zábavu s Black Bandom Petra Paulíka. Vstupné 1 euro, deti do 15 rokov 50 centov, deti do 6 rokov a členovia SZPB zdarma.

FEST

  • PRIWIDYA FEST 5 sa uskutoční v sobotu od 15:50 v areáli Minigolfu Prievidza. Pôjde o piaty ročník tradičného multižánrového festivalu umelcov rôznych žánrov, ako sú hudba, spev, tanec, literárno – dramatické umenie, výtvarné umenie, klasické, alternatívne, tradičné aj netradičné umenie. Môžete sa tešiť na kúzelníka, svetelnú a ohňovú šou, estrádny program pre deti a mnoho iného.

PÁRTY

  • V sobotu v clube 333 zaznejú súčasné hity tanečnej scény. Zabávať sa môžete od 21:00 do štvrtej ráno. DJ začína o 23:00.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM