Katarína Oravská Samospráva

Opravy výtlkov pokračujú aj v lete: V týchto dňoch na uliciach Veľkonecpalská, M.R. Štefánika aj Gorazdovom nábreží

Opravy výtlkov budú prebiehať aj počas leta. Momentálne je v pláne opráv až 25 prievidzských ciest.

Ilustračný obrázok k článku Opravy výtlkov pokračujú aj v lete: V týchto dňoch na uliciach  Veľkonecpalská, M.R. Štefánika aj Gorazdovom nábreží
Zdroj: TASR

Ako uviedol hovorca Prievidze Michal Ďureje, v letných mesiacoch bude na prievidzských komunikáciách prebiehať realizácia ďalších opráv lokálnych porúch. Práce vykonávajú zamestnanci mestskej spoločnosti Technické služby mesta Prievidza. Opravy sú vykonávané v zmysle pripraveného harmonogramu, ktorý je priebežne dopĺňaný o nové lokality.

„Momentálne je v pláne opráv až 25 prievidzských ciest. V týchto dňoch budú realizované opravy napríklad na Ul. Veľkonecpalská, Gorazdovom nábreží alebo Ul. M. R. Štefánika,“ priblížil Ďureje.

Ako pokračoval hovorca mesta, na komunikáciách so značným rozsahom lokálnych porúch bude opravami zabezpečená zjazdnosť a tieto cesty budú v budúcnosti zaradené na kompletnú rekonštrukciu povrchu. „Ostatné komunikácie s menším rozsahom výtlkov budú opravované pomocou technológie teplej obaľovanej asfaltovej zmesi. Použitá bude aj asfaltová zálievka, ktorá predĺži životnosť opráv,“ dodal Ďureje.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM