Katarína Vlčková Krimi

Nevideli ste ich niekde? Muži zákona hľadajú týchto troch mužov z nášho okresu

Polícia pátra až po troch mužoch z nášho okresu. Jeden je podľa nich hľadaný kvôli zanedbaniu povinnej výživy, druhý kvôli krádežiam a tretí taktiež kvôli zanedbaniu povinnej výživy a lúpeži. Pozrite, či ich spoznávate.

Ilustračný obrázok k článku Nevideli ste ich niekde? Muži zákona hľadajú týchto troch mužov z nášho okresu
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia vyhlásila rovno tri pátračky po hľadaných mužoch z nášho okresu. Ak ich spoznávate, volajte políciu.

Celoštátne pátranie

Prvým z hľadaných je Ondrej Neveri (47) z Handlovej. Podľa Krajskej policajnej hovorkyni ešte minulý mesiac bolo po ňom vyhlásené celoštátne pátranie. „Na Ondreja bol vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre zanedbania povinnej výživy,“ informovala. Pokračovala, že Ondrej sa v mieste svojho bydliska už dlhodobo nezdržiava a miesto jeho súčasného pobytu je neznáme. Muž je vysoký asi 170 až 180 cm, strednej postavy. Má hnedé a na krátko ostrihané vlasy s čelovou plešinou a šedomodré oči.

Hľadaný pre krádeže

Druhým hľadaným je Andrej Spodniak (30) z Prievidze. Podľa polície bol na muža vydaný Okresným súdom v Prievidzi príkaz na dodanie do väzby pre krádeže. „Andrej sa v mieste svojho trvalého bydliska dlhodobo nezdržiava a nie je známe miesto jeho súčasného pobytu,“ povedala Antalová. Muž je vysoký asi 170 až 180 cm, je strednej postavy. Má hnedé vlasy a hnedozelené oči.

Zanedbal aj povinnú výživu

Polícia vyhlásila pátranie aj po mladom Augustínovi Marekovi (25) z Prievidze. Ako informoval krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, na muža bol vydaný príkaz na zatknutie pre trestný čin zanedbania povinnej výživy.„Zároveň policajný vyšetrovateľ vzniesol voči nemu obvinenie za zločin lúpeže. Hľadaný Marek Augustín sa nezdržiava v mieste trvalého bydliska, nie je známy jeho súčasný pobyt, prípadné styky na iné osoby,“ pokračoval Kudlička. Muž je asi 170 až 180 cm vysoký strednej postavy a má rovné hnedé vlasy.

„Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadaných osôb môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar,na bezplatnú policajnú linku 158, alebo na stálu službu Obvodného oddelenia Prievidza na tel. čísle 096127 3755,“ vyzval hovorca.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM