Tlačové správy

Neuveriteľné... krčmu vymenil za internet!

Anne sa nikdy nepáčilo, ako často navštevuje jej manžel Milan miestnu krčmu. Odkedy však majú doma internet za jedno euro mesačne, Milan ledva vytiahne päty z domu.

Ilustračný obrázok k článku Neuveriteľné... krčmu vymenil za internet!
Zdroj: SWAN Mobile

Anne sa nikdy nepáčilo, ako často navštevuje jej manžel Milan miestnu krčmu. Vyčítala mu, že sa málo venuje rodine, aj ich spoločnej domácnosti. Odkedy však majú doma internet za jedno euro mesačne, Milan ledva vytiahne päty z domu.

Internet za cenu jedného piva

„Všimol som si, že SWAN má aktuálne u nás na Ponitrí špeciálnu akciu. Internet na mesiac ponúka za jediné euro, a to na celý rok! Dám si raz mesačne s kamarátmi o jedno pivo menej, manželka je spokojná, že sa viac venujem rodine a ešte aj to eurko ušetrím,“ vysvetlil nám svoj fígeľ Milan (46).

„Som rada, že je manžel viac doma, a že kvôli internetu nám nemusia rozkopať záhradu. Internet sa k nám do domu dostane vzduchom. Len nám na stenu namontovali malý prijímač. A poviem vám pravdu, internet doma využívam aj ja. Je to veľmi pohodlné a praktické,“ spokojne konštatuje Anna (44).

Koniec krčiem v meste?

Internet len za jedno euro mesačne sa rozhodli vyskúšať aj Milanovi kamaráti. Zaujímalo nás preto, čo na to hovoria krčmári v našom meste. „Neverím, že by niekto vymenil internet za krčmu. To sa nikdy nestane,“ povedal nám majiteľ pohostinstva, ktorý chce ostať v anonymite.

Nuž kto vie, internet na Slovensku už používa viac ako 65% obyvateľov. A ich počet stabilne rastie aj vďaka novým technológiám, ako je napríklad spomínaný pevný LTE internet, ktorý začal v našom meste ponúkať telekomunikačný operátor SWAN. „Mnoho ľudí z okrajových častí miest a z vidieka musí bojovať s tým, že si nemôžu dovoliť všetky technologické novinky, ako napríklad obyvatelia centier väčších miest. To sa snažíme zmeniť. Náš produkt TO.doma zaručí domácnostiam kvalitné internetové pripojenie s rýchlosťou porovnateľnou s optickým internetom. Akurát nie je potrebná zložitá kabeláž, keďže signál sa šíri vzduchom,“ opísal novinku riaditeľ pre stratégiu SWAN, a. s., Jozef Lasz.

Ako na to?

V praxi to znamená, že šikovní technici za pár minút namontujú vonkajší terminál, ktorý nie je väčší ako hárok A4, napríklad na fasádu domu a následne ho prepoja s Wifi routerom pomocou ethernet káblu. SWAN vo svojej štandardnej ponuke uvádza tri rôzne produkty z radu TO.doma. Služba TO.doma S je určená menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 12/1 Mbit/s, no atraktívna je najmä nízkou cenou, iba 9,99 eur mesačne. TO.doma M je tzv. zlatým stredom a za cenu 14,99 € ponúka maximálne dosiahnuteľné rýchlosti až 25/2 Mbit/s. Náročnejším klientom je určený produkt TO.doma L s rýchlosťou maximálne 70/5 Mbit/s, ktorý SWAN ponúka za 19,99 eur.

„V Prievidzi dnes prichádzame so špeciálnou akciovou ponukou, v ktorej zákazníci skutočne získajú internetové pripojenie TO.doma S za bezkonkurenčné jedno euro mesačne na celý rok. Podmienkou je dvojročná viazanosť, pričom druhý rok už platia plnú cenu produktu. Pri službe TO.doma L, ktorej akciová cena je 5 eur mesačne počas prvého roka, navyše získa zákazník WiFi router iba za 1 euro,“ dodal J. Lasz zo SWANu.

Produkt TO.doma si môžete objednať online na https://www.swan.sk/akcia alebo u zmluvného partnera Telsat na ulici M. Hodžu 7A v Prievidzi.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: SWAN Mobile
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM