Martin Valenta Rôzne

Nestlé Slovensko sťahuje z tuzemského trhu tri druhy rozpustnej kávy

Ide o Nescafé - Alta Rica Intense, Cap Colombe Rich a Espresso Delicate Crema, pričom v obchodnej sieti sa menované druhy predávali v sklenom pohári.

Dôvodom tohto rozhodnutia spoločnosti je, že " niektoré z týchto 100 g sklených pohárov, ktoré sú obalené čiernou fóliou, môžu byť pri preprave k zákazníkom náchylné na poškodenie. V dôsledku toho by mohli obsahovať drobné kúsky skla." Predtým, než tento výrobkový rad znovu vrátime na trh, obaly zmeníme, avizuje spoločnosť.Vzhľadom na tieto zistenia Nestlé žiada spotrebiteľov, aby tieto už zakúpené tri druhy kávy vrátili na mieste predaja, alebo zaslali na adresu Servis pre spotrebiteľov, Nestlé Slovensko, s. r. o., Košovská cesta 11, 971 27 Prievidza.
Spotrebiteľom bude za vrátené výrobky poskytnutá finančná náhrada.Nestlé sa za túto nepríjemnosť ospravedlňuje spotrebiteľom a ďakuje im za pochopenie. Ubezpečuje, že bude naďalej prísne dodržiavať najvyššie štandardy bezpečnosti výrobkov a dodávať značkové výrobky najvyššej kvality. Na snímke rozpustná káva Nescafé – Espresso Delicate Crema v sklennom pohári . FOTO TASR / Nestlé

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM