Rôzne

Nemocnici svitá na lepšie časy: Nový riaditeľ chce TAKTO zlepšiť kvalitu služieb!

Nemocnica v Handlovej má nového šéfa, ktorého aj minulosť spája s nemocnicou. Prečítajte si, čo všetko chce zlepšovať a aké schopnosti využiť.

Ilustračný obrázok k článku Nemocnici svitá na lepšie časy: Nový riaditeľ chce TAKTO zlepšiť kvalitu služieb!
Zdroj: TASR

Novým riaditeľom handlovskej nemocnice, 2. súkromnej nemocnice sa stal Miloš Mladý. Nie je v tejto oblasti žiadnym nováčikom, už roky pôsobí v materskej spoločnosti Unipharma, ktorá je materskou spoločnosťou nemocnice.

„Nemocnica v Handlovej prešla ťažkým stabilizačným obdobím. Svoje skúsenosti z oblasti ekonomiky a manažmentu podniku využijem nielen na jej ekonomický rast, ale aj ďalšie rozširovanie a zlepšovanie kvality poskytovaných služieb tohto zariadenia,“ uviedol Mladý po nástupe na post riaditeľa.

Ako ďalej pokračoval, jeho najbližším cieľom je dokončenie modernizácie polikliniky a doplnenie chýbajúcich diagnostických prístrojov za využitia podpory štrukturálnych fondov.

Nový riaditeľ v minulosti prešiel viacerými povolaniami. Pracoval ako projektový manažér, garant projektov v oblasti zdravotníctva, vrátane projektov financovaných z EÚ. Tiež ako IT špecialista a DRG špecialista pre zdravotnícke zariadenia patriace do skupiny Unipharma. Zároveň bol aj koordinátorom projektov medzi týmito zdravotníckymi zariadeniami.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM