Filip Chudý Krimi

Nehoda v okrese Prievidza: Auto prevrátené v potoku, jeden zranený

V obci Zemianske Kostoľany bola ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla. Prišlo aj k zraneniu.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda v okrese Prievidza: Auto prevrátené v potoku, jeden zranený
Zdroj: TASR

V katastri obce Zemianske Kostoľany v okrese Prievidza sa stala dopravná nehoda osobného motorového vozidla. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík.

Na zásah k nehode, ktorá bola ohlásený v stredu 8. januára po 17.00 h boli podľa jeho slov vyslaní štyria príslušníci HaZZ z Prievidze s jedným zásahovým vozidlom.

„Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že havarovaný automobil zostal uviaznutý v koryte potoka, prevrátený na boku. V dôsledku dopravnej nehody sa z dvojčlennej posádky zranila jedna osoba, pričom obe osoby sa nachádzali mimo vozidla,“ povedal Petrík.

Ako ďalej uviedol, zasahujúci hasiči preverili zdravotný stav oboch účastníkov a zranenej osobe poskytli predlekársku pomoc a ošetrenie. „Súčasne na postihnutom vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky postupne zachytili vytečené prevádzkové kvapaliny,“ doplnil.

Následne príslušníci HaZZ asistovali pri bezpečnom vytiahnutí havarovaného automobilu z potoka a naložení na vozidlo odťahovej služby, po čom miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície. Dodal hovorca KR HaZZ v Trenčíne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM