Zuzana Vajayová Iné športy

Naši džudisti v lige dorastencov strieborní

Po 3. kole ligy dorastencov bolo družstvo TJ Mladosť Žilina, za ktorý naši pretekári hosťujú na 2. priečke. Rozhodovalo sa na poslednom 4. kole v sobotu 19.11.2011 v Bratislave, keď organizátorom bola TJ SOKOL Bratislava.

Za Mladosť Žilina nastúpili opäť džudisti TJ SOKOL Prievidza Ján Matiaš a Matej Škultéty obaja vo váhe do 50 kg a tretím pretekárom bol Štefan Matiaš/odchovanec – teraz VŠC Dukla Banská Bystrica/ v hmotnosti do 60 kg.

Jánovi Matiašovi sa počas turnaja ozvalo zranenie ramena s predchádzajúcej súťaže ale aj napriek tomu skončil na peknom 3. mieste a turnaj dokončil. Matej Škultéty tentoraz nedosiahol na bednu a skončil na 5. mieste. Bol na ňom vidieť výpadok z tréningu po viróze. Najviac sa darilo Štefanovi Matiašovi, ktorý nenašiel premožiteľa a svoju váhovú kategóriu s prehľadom vyhral.

Naši chlapci tak bodmi prispeli do celkového hodnotenia klubov a v lige dorastencov pre rok 2011 skončili aj so svojimi rovesníkmi vo farbách TJ Mladosť Žilina na 2. mieste za klubom z Rimavskej Soboty a pred ŠK Kolárovo, keď v lige dorastu 2011 štartovalo celkovo 7 klubov resp. družstiev.

Zdroj: TJ Sokol Prievidza

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM