Katarína Vlčková Krimi

Napitý Prievidžan (54) sníval v buse o svojej žene: Nadával jej aj zo sna, zasahovali mestskí!

Situácia, aká sa len tak nevidí. Podgurážený Prievižan (54) zaspal v autobuse a zo sna spustil spŕšku nadávok na svoju polovičku. Vodič pasažiera prebudil, no ten v nadávkach pokračoval.

Ilustračný obrázok k článku Napitý Prievidžan (54) sníval v buse o svojej žene: Nadával jej aj zo sna, zasahovali mestskí!
Zdroj: TASR

Mestská polícia sa stretáva s rôznymi, niekedy až kurióznymi prípadmi. Ani teraz tomu nebolo inak. Cestujúci v MHD boli svedkami nevídaného úkazu.

„Podnapitý muž zadriemal v autobuse MHD a zrejme pod vplyvom rodinných problémov nadával zo sna svojej manželke. Užasnutí cestujúci informovali vodiča, ktorý pasažiera prebudil. Jeho vidiny a averzia voči partnerke boli zrejme tak silné, že v nadávkach na jej adresu pokračoval aj pri vedomí a nereagoval ani na svojho prítomného kamaráta, ktorý sa ho snažil ukľudniť,“ priblížil náčelník MsP Ľubomír Pomajbo.

Privolaná hliadka zistila totožnosť muža. „54-ročný Prievidžan napokon vystúpil z autobusu a rozhodol sa precitnúť počas prechádzky do miesta bydliska,“ pokračoval náčelník polície.

Muž sa bude podľa slov polície po vytriezvení zodpovedať za priestupok, ktorý už rieši MsP.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM